Intro

Case Studies

Met onze case studies laten we zien hoe wij op een unieke en effectieve manier onze klanten helpen. We combineren onze technologische expertise met diepgaande kennis van online display om op maat gemaakte oplossingen te creëren voor elke individuele klant. Of het nu gaat om het bereiken van meer leads, het verhogen van de conversieratio, of het verbeteren van de klanttevredenheid, onze case studies tonen aan hoe we het verschil maken voor onze klanten.Damsté Advocaten - Notarissen

Al meer dan 100 jaar biedt Damsté Advocaten - Notarissen juridische rechtshulp aan bedrijven, overheden en particulieren. Met een groot team van gedreven professionals en als één van de grootste kantoren in de regio Twente, helpt Damsté cliënten de beste oplossingen te vinden voor hun problemen.

Case study openen

Visma Software

Visma Software is een toonaangevend bedrijf in het bieden van betrouwbare business software. Van starter tot grootschalige organisatie kun je bij Visma Software terecht voor complete cloudoplossingen.

Case study openen

ACS Cleaning

ACS Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Venlo. Hun missie: een sterk regionaal schoonmaakbedrijf te zijn, wat zich op een persoonlijke, duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier onderscheidt door accuraatheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Case study openen

Visit Finland

Iedere zomer voert TechAds campagnes uit voor Visit Finland.
Visit Finland is onderdeel van Finpro, de overheid van Finland. Het project was door
de overheid opgezet om het toerisme naar Finland te promoten.

Case study openen

Microsoft

Microsoft heeft een bijzondere strategie om draagvlak te creëren voor hun oplossingen. Door mensen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met hun producten, zijn zij ervan verzekerd dat er door de jaren heen een continue behoefte is aan hun oplossingen.

Case study openen

Heineken

Heineken heeft fabrieken in 's-Hertogenbosch en Zoeterwoude. Deze fabrieken kampten met vele openstaande vacatures. Er was specifiek een grote vraag naar
Specialist Operators. Voor de openstaande functies was Heineken op zoek naar mensen met MBO & HBO werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring in de techniek.

Case study openen

American Express

American Express lanceerde in 2020 de vernieuwde Platinum Card van stijlvol
metaal. Het is de duurste reguliere kaart die in Nederland wordt aangeboden en
biedt de meeste voordelen en privileges, waaronder snelle grenspassage op
Schiphol. Door de inzet van een TV commercial werden Nederlanders op de hoogte
gebracht van deze ontwikkeling.

Case study openen