Intro

Display strategieën die zorgen voor resultaat

Adverteerders hebben effectieve exposure nodig en sterke algoritmes gecombineerd met actuele gebruiks data om tot renderende resultaten te komen.


Doelgroepen

Iedere doelgroep en propositie van onze klant is uniek. Daarom ontwikkelen wij iedere keer weer nieuwe doelgroepen en zoeken we naar unieke manieren om deze te targeten. We denken vooruit en complementeren de omnichannels van onze klanten. "one size fits all" bestaat niet bij ons. We creëren unieke audience insights, data en meetbaarheids modellen. Onze doelgroepen strategieën brengen jouw bedrijf verder.Al meer dan 100 jaar biedt Damsté Advocaten - Notarissen juridische rechtshulp aan bedrijven, overheden en particulieren. Met een groot team van gedreven professionals en als één van de grootste kantoren in de regio Twente, helpt Damsté cliënten de beste oplossingen te vinden voor hun problemen.

Targeting

Wij zorgen ervoor dat de juiste doelgroep jouw boodschap te zien krijgt. Campagnes wordt getarget op basis van de juiste context, interesse, geografie en relevantie. Door gebruik te maken van onze rich media uitingen, standaard banners of native content realiseren wij een gemiddelde viewability van 95% *3,5x boven het benchmark gemiddelde.

Onze advertenties komen krachtig over en grijpen de aandacht van de doelgroep.

Begrijpbare data

Zeg maar gedag tegen onbegrijpelijke rapportages en Excel bestanden. Ontvang van ons duidelijke en heldere rapporten die de rest van je marketing funnel verrijken. TechAds zorgt er voor dat je alle relevante data ontvangt om het rendement van jouw campagne te meten.

We hebben drie peilers van rapporteren.

Performance: hierbij laten data zien zoals clicks, views, CTR en conversie.

Business data: analytische rapporteren die je vertellen hoe je markt in elkaar zit en hoe je scoort ten opzichte van je concurrent.

Markt inzichten: onze naamsbekendheid en kwantitatieve onderzoeken zorgen er voor dat je in de huid kan kruipen van jouw doelgroep.