Intro

Display strategieën die zorgen voor resultaat

Onze display strategieën zijn speciaal ontworpen om jouw campagnes de exposure te geven die ze nodig hebben. Wij voorzien jou van de meest effectieve algoritmes en actuele gebruiksgegevens om het beste resultaat te bereiken. Met behulp van onze geavanceerde technologie en expertise op het gebied van digitale marketing, zorgen wij ervoor dat jouw advertenties de juiste doelgroep bereiken en converteren in meetbare resultaten. Of het nu gaat om branding, leadgeneratie of directe verkoop, onze strategieën zijn afgestemd op jouw specifieke doelen en leveren de resultaten die jij nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien.

Doelgroepen

Iedere doelgroep en propositie van onze klant is uniek. Daarom ontwikkelen wij iedere keer weer nieuwe doelgroepen en zoeken we naar effectieve manieren om deze te targeten. We denken vooruit en complementeren de omnichannels van onze klanten. "One size fits all" bestaat niet bij ons. We creëren uitgebreide audience insights, data en meetmodellen. Onze doelgroepsstrategieën brengen jouw bedrijf verder.

Targeting

Wij zorgen ervoor dat de juiste doelgroep jouw boodschap te zien krijgt. Campagnes wordt getarget op basis van de juiste context, interesse, geografie en relevantie. Door gebruik te maken van onze rich media uitingen, standaard banners of native content realiseren wij een gemiddelde viewability van 95%, presteren wij 3,5x boven het benchmark gemiddelde.

Onze advertenties zijn krachtig en grijpen de aandacht van de doelgroep.

Begrijpbare data

Zeg maar gedag tegen onbegrijpelijke rapportages en Excel bestanden. Van ons ontvang je duidelijke en heldere rapporten die het vervolg van je marketing funnel verrijken. We leveren alle relevante data om het rendement van jouw campagne te meten.
We hebben drie peilers van rapporteren.

Performance: hierbij laten data zien zoals clicks, views, CTR en conversie.

Business data: analytische rapporteren die je vertellen hoe je markt in elkaar zit en hoe je scoort ten opzichte van je concurrent.

Markt inzichten: onze kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeken zorgen er voor dat je in de huid kan kruipen van jouw doelgroep.